Home   Rijangst overwinnen wel rijbewijs maar bang om te rijden

Rijangst overwinnen wel rijbewijs maar bang om te rijden

Opfriscursus autorijden

Opfriscursus autorijdenΒ dat is eigenlijk wat je zou moeten volgen, lees hieronder meer…

βœ‹ Wacht even! Je hebt inmiddels je rijbewijs op zak maar stapt de auto niet in. Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk!

😓 Herken je dat gevoel dat je het al benauwd krijgt als je er al alleen aan denkt om weer achter het stuur te zitten?
😲 Dat een auto zo machtig is dat je misschien wel een verkeersbord of iemand over het hoofd ziet?!Β Of dat je misschien wel de motor op een drukke kruispunt laat afslaan!
😭 Als je achter het stuur zit dat je deze zo vast knijpt dat je er helemaal verkrampt van raakt? Hartkloppingen, zweet en misschien wel tranen?
👏 Okay. Je hebt je rijbewijs op zak! En daar is alles mee gezegd. Misschien is het ondertussen zelfs al een aantal jaren geleden dat je je rijbewijs hebt gehaald. Maar zelf achter het stuur kruipen?

 

❌ Nee, dat doe je niet. Het kan zijn dat je – tegen al jouw verwachtingen in – ooit je rijbewijs hebt gehaald. Vreugde alom. Flesje ontkurkt. Honderden felicitaties. Want jij had iets te vieren!

 

😱 Welkom, vrijheid, welkom onafhankelijkheid Euhhh. Nee. niets van dat alles!

 

βœ… Goed Nieuws!!
Voor ons is dit geen onbekend geval en wij kunnen dit allemaal oplossen door jou op een ander manier te leren rijden. Veel van onze cursisten geven aan dat ze nooit op deze manier hebben leren rijden en dat ze nu pas echt veilig en vertrouwd autorijden!
👉 Hoe wij dit doen? lees hier verder alles overΒ Opfriscursus autorijden

😍 Wat zeggen cursisten over ons!

”Ik had van te voren nooit gedacht dat ik zo snel weer zelfstandig de weg op zou durven. Dankzij de fijne en leerzame rijlessen stap ik na drie jaar weer met zelfvertrouwen in de auto. Ik kan de rijlessen dus zeker aanbevelen! β€œ Suzanne / Den Haag

βœ… Mogen wij jou ook helpen?

Aanmelden kan op https://www.opfris-rijles.nl/aanmelden

 

——————————————————————————-

βœ… Onze cursisten beoordelen ons met 9.6
βœ… 3480+ cursisten van hun angst afgeholpen
βœ… 18250 opfris rijlesuren gemaakt
βœ… 7 dagen actief, les wanneer het jou uitkomt!
βœ… Les in eigen auto mogelijk!