Home   Rijles

Rijles

Als je voor Verkeersschool Jager kiest, ben je verzekerd van een kwalitatief goede rijopleiding. Je wordt opgeleid door gemotiveerde en bekwame instructeurs. De uitstraling van de verkeersschool staat hoog in het vaandel en daarom wordt er rijles gegeven in een kwalitatieve leswagen. Je krijgt rijles in Den Haag en omstreken.

Rijles

Wanneer je besluit met autorijles te beginnen, kan je je direct aanmelden via deze link.
De instructeur staat op het afgesproken tijdstip bij jou voor de deur. Vanaf daar begint je rijles. In deze les maak je kennis met je instructeur en bespreek je je wensen en mogelijkheden. Ook kun je alvast een beetje wennen aan de auto.

De rijopleiding wordt verzorgd door een vaste instructeur. In overleg met de instructeur bepaal je hoe vaak je rijles wilt nemen. Een rijles duurt 60 of 90 minuten. Je kunt ook meerdere lessen aan elkaar koppelen. Indien de planning het toelaat kan je ook een versnelde rijopleiding van circa 10 weken volgen. Je betaalt na afloop van iedere les tenzij je een pakket hebt afgenomen. Op die manier heb je zelf de planning en de kosten in de hand. Bekijk ook de voordelige pakketten van Verkeersschool Jager.

Bij Verkeersschool Jager is het mogelijk om ook ’s avonds en in het weekend te rijden.

Meld je nu aan bij Verkeersschool Jager!